Музикални видео клипове

Зад името ,,N.K Films“ стоят артисти с дългогодишен опит в създаването на и заснемането на професионални музикални продукции.
Ние сме не просто видеомейкъри, а музикални продуценти, които знаят как да накарат един артист да извлече най-доброто от себе си, стигне ли до визуализация на своя музикален проект.

Рекламни / Корпоративни видео клипове

Нашият екип не просто ще заснеме уникална видео реклама за Вашия бизнес, но и ще даде добри идеи за нейното цялостно концептуално изграждане и по-нататъшно разпространение.

Доброто рекламно видео, в съчетание с оптимизиран видео маркетинг, са способни да увеличат продажбите, както и да допринасат значително за популяризирането на рекламирания продукт, услуга или компания.
Ние знаем как да накараме дори най-рутинния бизнес да изглежда вълнуващо в очите на зрителите.

Фотография

Предлагаме висококачествени услуги в сферата на имиджовата, продуктовата, портретната и интериорната / екстериорна фотография.

Разполагаме с напълно оборудвано фотографско студио и сме способни да реализираме всякакъв тип проекти и концепции.

Заснемане на събития

Когато влагате време, средства и усилия за да организирате своето блестящо събитие, Вие със сигурност искате то да бъде заснето по блестящ начин.

Заснемането на ,,Официален Афтър Трейлър“ допринася за добрия рейтинг и имидж на събитието, както и може да послужи като безценно маркетинг оръжие за неговото следващото издание.

Заснемане от въздух

Предлагаме заснемане с дрон DJI  PHANTOM 4 PRO, както за проекти изготвяни изцяло от нас, така и като отделна услуга, след която предаваме суровия материал.
Въздушното видеозаснемане и фотография са чудесно решение за всякакъв вид продукции.

Постпродукция

В случай, че разполагате със суров видео материал и се нуждаете от добър монтаж, цветови корекции, както и интерактивно озвучаване, то не се притеснявайте да се обърнете към нас.
Ние ще Ви помогнем да извлечете най-доброто от това, което сте заснели.

Звукозаписно студио

Разполагаме със собствено звукозаписно студио, което покрива всички изисквания, за да обслужи на най-високо ниво една аудио продукция.

N.K Sound Recording & Post-production Studio предлага:

– музициране и озвучаване на рекламни / музикални продукции
– войсовър / дублаж
– професионални диктори / известни гласовe

– звукозапис

– вокален менторинг

– микс и мастеринг

– цялостно музикалнo продуциране

Адрес : София, жк ,,Лагера“ , ул. ,,Хайдушка Поляна“ 6, Балкантон, тел. +359 896 577 817